ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم

فرمانده هوافضای سپاه: پایگا‌های آمریکا در قطر و امارات و ناو آن‌ها در دریای عمان را از قبل هدف‌گیری کرده بودیم

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه یک عملیات روانی گسترده به راه انداختند که قرار است جنگ علیه ما به راه بیفتد، گفت: حتی سرویس‌های اطلاعاتی دوست هم به ما می‌گفتند قرار است به شما حمله شود، اما ما می‌دانستیم که این اتفاق نمی‌افتد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه یک عملیات روانی گسترده به راه انداختند که قرار است جنگ علیه ما به راه بیفتد، گفت: حتی سرویس‌های اطلاعاتی دوست هم به ما می‌گفتند قرار است به شما حمله شود، اما ما می‌دانستیم که این اتفاق نمی‌افتد.

 

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در آیین اختتامیه سی و سومین دوره مسابقات قرآن این نیرو با اشاره به‌ضرورت تبعیت از ولایت و اجرای فرامین رهبری اظهار داشت: زمانی‌که آقا گفت ما به دشمن سیلی می‌زنیم چهار ساعت بعد نیرو‌های موشکی مقر‌های داعش را از بین می‌برند. زمانی‌که ایشان می‌گویند اقدام انگلیس بی‌جواب نمی‌ماند تنها ۴۸ ساعت بعد کشتی انگلیس توقیف می‌شود. این‌ها نسخه‌هایی است که رهبر انقلاب صادر کردند و دقیق اجرا شد.

 

اروپایی‌ها بخشی از نقشه شیطانی آمریکایی‌ها هستند
حاجی‌زاده تأکید کرد: همین نسخه‌ها در رابطه با سایر بخش‌ها هم صادر شده است. برخی مسئولین هنوز باور نکرده‌اند که اروپایی‌ها هم بخشی از نقشه شیطانی آمریکایی هستند و بنا دارند تا ما را از خارج ساختار برجام بترسانند و سایه جنگ را به‌عنوان چاشنی این موضوع مطرح کردند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه یک عملیات روانی گسترده به راه انداختند که قرار است جنگ علیه ما به راه بیافتد، بیان داشت: حتی سرویس‌های اطلاعاتی دوست هم به ما می‌گفتند قرار است به شما حمله شود، اما ما می‌دانستیم که این اتفاق نمی‌افتد. این حربه‌ای بود تا ما پای میز مذاکره برگردیم.

 

وی با بیان اینکه زمانی این سایه جنگ برطرف شد که پهپاد آمریکایی سرنگون شد، خاطرنشان کرد: ما این اطمینان را داشتیم که اگر اولین موشک یا بمب آمریکایی‌ها به سرزمین ما اصابت کند پایگاه‌های آن‌ها در قطر و امارات و ناو آن‌ها در دریای عمان را که از قبل هدف‌گیری کرده بودیم بزنیم و این پایگاه‌ها و ناو‌ها از قبل هدف‌گیری شده بود.

 

سردار حاجی‌زاده تأکید کرد: آن‌ها می‌دانستند اگر اقدامی بکنند با پاسخ ما رو‌به‌رو می‌شوند و باید پا به پای ما جلو بیایند. برای اولین مرتبه برای مردم دنیا این یقین حاصل شد که قدرت آمریکا پوشالی است. همه این موفقیت‌ها با عمل به تدابیر حضرت آقا به‌دست‌آمده و برگرفته از اسلام ناب است.

 

این روش نشان داده است که همه مشکلات قابل‌حل است و مشکلات امروز ما ناشی از حاکمیت عده‌ای مسئولان غرب‌گرا است.

 

سرنگونی هواپیمای جاسوسی آمریکا «احتمال وقوع جنگ» را برای همیشه به زباله‌دان برد

وی همچنین در یادواره شهدای شمال غرب استان تهران با اشاره به حرکت ناجوانمردانه آمریکا در سرنگونی ایرباس مسافربری ایران در گذشته گفت: ما فرصت این را داشتیم تا هواپیمای جاسوسی با سرنشین آن‌ها را بزنیم، ولی معتقد بودیم که «نامردی» خاص و ویژگی آمریکایی‌ها است و درنهایت پهپاد آن‌ها را در ارتفاع ۵۴ هزار پایی در فاصله ۹۰ کیلومتری، با اولین موشک سامانه تمام ایرانی «سوم خرداد»، ساخت نیروی هوافضای سپاه مورد هدف قرار دادیم.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با برشماری اثرات سرنگونی هواپیمای جاسوسی آمریکا گفت: مهم‌ترین اثر این اقدام این بود که مسئله «احتمال وقوع جنگ» را برای همیشه به زباله‌دان برد.

 

در ماه‌های اخیر بیشترین کمک را به دولت کرده‌ایم
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها زبانی جز زبان زور نمی‌فهمند گفت: در ماه‌های اخیر بیشترین کمک را به دولت کرده‌ایم و بخش دفاعی به کمک بخش اقتصادی آمد و این کمک ادامه خواهد داشت.

 

سردار حاجی‌زاده با اشاره به راه‌حل خروج از شرایط فعلی افزود: برای برطرف کردن مشکلات کشور می‌بایست به پیاده‌سازی دقیق تدابیر مقام معظم رهبری بازگردیم و ملت نیز با روحیه و همدلی و ایثار با یکدیگر رفتار کنند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین افزود: در این شرایط نباید از دولت که با دنیایی از مشکلات مواجه است انتظار حل مشکلات را داشته باشیم بلکه مردم می‌بایست در این اوضاع خودشان دست‌به‌کار شوند و با صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها به‌صورت خودجوش و با کمک به همدیگر از این گردنه عبور کنیم.

 

گرفتاری بزرگ غرب این است که ما صادرات تسلیحاتی داریم!

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان با اشاره به تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های مسلح کشور در برخورد با تحریم‌های تسلیحاتی افزود: نیرو‌های مسلح در حوزه دفاعی تحریم‌ها را «بی‌خاصیت» کردند و امروز گرفتاری بزرگ غرب این است که ما صادرات تسلیحاتی داریم! و تحریم تسلیحاتی واقعاًً برای ما واژه‌ای بی‌مفهوم است و این الگوی بخش نظامی می‌تواند مورد استفاده بخش‌های غیرنظامی قرار بگیرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار